Terugblik editie 2015

Maandag 7 december 2015 vond de feestelijke Award Uitreiking van de 5e editie van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing plaats in het schitterende Thermen Bussloo Hotel in Voorst. Het was een groot succes!

Op het podium werden voor het eerst alle winnaars gehuldigd: De winnaars van een Bronze, Silver en Gold Award en alle gemeentewinnaars. Ook werd de volgorde van de top 3 per provincie werd bekend gemaakt en de volledige top 20 van Nederland werd gehuldigd. Tevens werd door de vakjury de Vakjury Award uitgereikt aan Medisport Etten-Leur en gingen Club Pellikaan en Fit4lady er vandoor met de Keten Awards. Healthclub Heijenoord uit Arnhem mag zich een jaar lang de Beste Fitnessclub van Nederland noemen.

Hieronder de volledige uitslag, inclusief cijfers en het aantal stemmen. In dit overzicht zijn alleen de fitnessclubs met meer dan 75 stemmen opgenomen. Fitnessclubs die van de stemmers van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing een beoordeling hebben gekregen hoger dan 8,5 hebben een extra Award gewonnen. Aan die fitnessclubs is een Bronze (beoordeling tussen 8,5 en 9,0), Silver (beoordeling tussen 9,0 en 9,5) of Golden Award (beoordeling hoger dan 9,5) uitgereikt.

Bekijk hier de volledige uitslag.

 

We kijken terug op een zeer geslaagde editie van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing en hebben er al weer zin in om de volgende editie te gaan organiseren. Bent u actief binnen de fitnessbranche en heeft u interesse om als partner of supporter de verkiezing te ondersteunen? Neem dan contact op met Marcel Demper via marcel@votecompany.nl of 06 25 24 48 84.

 

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein