Terugblik editie 2015

En op naar de 6e editie...

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de 6e editie van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing. Alvast een tipje van de sluier;

-De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing wordt onderdeel van de "Dutch Fitness Awards".

-De Dutch Fitness Awards biedt ook een aparte categorie voor Personal Trainers.

-De Beste Personal Trainer Verkiezing wordt mogelijk gemaakt door Cariphy

-Deelname aan de verkiezing is gratis voor fitnessclubs en personal trainers

-De Award Uitreiking wordt minimaal 2x zo groot

-Er komt namelijk een spectaculaire Award Show in Studio's Aalsmeer! Zet zondagavond 21 mei 2017 alvast in de agenda! 

-Fitnessclubs en Personal Trainers worden in het 1e kwartaal van 2017 verder geinformeerd over de nominaties, de details en de kansen rondom de 6e editie van de verkiezing

Bent u actief binnen de fitnessbranche en heeft u interesse om als partner de verkiezing te ondersteunen? Neem dan contact op met Marcel Demper via marcel@votecompany.nl of 06 25 24 48 84.

Het initiatief en de organisatie van de verkiezing is in handen van Vote Company

 

Terugblik 5e editie

Maandag 7 december 2015 vond de feestelijke Award Uitreiking van de 5e editie van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing plaats in het schitterende Thermen Bussloo Hotel in Voorst. Het was een groot succes!

Op het podium werden voor het eerst alle winnaars gehuldigd: De winnaars van een Bronze, Silver en Gold Award en alle gemeentewinnaars. Ook werd de volgorde van de top 3 per provincie werd bekend gemaakt en de volledige top 20 van Nederland werd gehuldigd. Tevens werd door de vakjury de Vakjury Award uitgereikt aan Medisport Etten-Leur en gingen Club Pellikaan en Fit4lady er vandoor met de Keten Awards. Healthclub Heijenoord uit Arnhem mag zich een jaar lang de Beste Fitnessclub van Nederland noemen.

Hieronder de volledige uitslag, inclusief cijfers en het aantal stemmen. In dit overzicht zijn alleen de fitnessclubs met meer dan 75 stemmen opgenomen. Fitnessclubs die van de stemmers van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing een beoordeling hebben gekregen hoger dan 8,5 hebben een extra Award gewonnen. Aan die fitnessclubs is een Bronze (beoordeling tussen 8,5 en 9,0), Silver (beoordeling tussen 9,0 en 9,5) of Golden Award (beoordeling hoger dan 9,5) uitgereikt.

Bekijk hier de volledige uitslag.

 

We kijken terug op een zeer geslaagde editie van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing en hebben er al weer zin in om de volgende editie te gaan organiseren. Bent u actief binnen de fitnessbranche en heeft u interesse om als partner  de verkiezing te ondersteunen? Neem dan contact op met Marcel Demper via marcel@votecompany.nl of 06 25 24 48 84.

 

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein