Fitnessclub van het Jaar Verkiezing

Fitnessclub van het Jaar Verkiezing

Op 16 maart 2015 is tijdens de feestelijke en drukbezochte Award Uitreiking in Kasteel de Hooge Vuursche Bewegingscentrum Drachten uitgeroepen tot Fitnessclub van het Jaar 2014/2015! 

 

 

Kon u niet aanwezig zijn bij de Award Uitreiking of wilt u deze nog eens terugkijken? Bekijk dan nu deze mooie sfeerreportage!

 

 

Bekijk ook alle foto's van de Award Uitreiking

Tijdens de Award Uitreiking zijn ook veel foto's gemaakt. Deze zijn hier te bekijken.

 

 

Twitter als prachtig medium

We vinden het altijd super leuk om de verschillende tweets die tijdens de verkiezing verstuurd zijn terug te lezen. Omdat we iedereen een kijkje in deze tweets gunnen, hebben we een overzicht gemaakt van een aantal leuke tweets!
 


Klik op de afbeelding voor volledige weergave

 

 

Provinciewinnaars

Naast de bekendmaking van de landelijke winnaar is er ook in iedere provincie een fitnessclub gehuldigd tot provinciewinnaar.

 

Provincie
Naam fitnessclub
Drenthe
Basic-Fit Hoogeveen Pesserstraat
Flevoland
Basic-Fit Almere Trekweg
Friesland
Bewegingscentrum Drachten
Gelderland
Healthclub Heijenoord
Groningen
Sportcentrum Balili
Limburg
Sportcenter Balance
Noord-Brabant
Medisport Etten-Leur
Noord-Holland
Fit For Free Amstelveen
Overijssel
Basic-Fit Deventer Boreelplein
Utrecht
Fit For Free Amersfoort
Zeeland
Fitness King Healthclub
Zuid-Holland
Fitness & Health Club Delft 

 

Bekijk hier de volledige uitslag per provincie

Bekijk hier de landelijke uitslag

Bekijk hier de volledige uitslag voor Ketens

 

 

Ketens en creatiefste fitnessclubs
Ook zijn de beste Fitness Ketens gekozen. De winnaar in de categorie tot en met 19 vestigingen is Club Pellikaan en in de categorie vanaf 20 vestigingen kwam Fit For Free als winnaar uit de bus. Tot slot zijn er drie fitnessclubs beloond met een Creativiteit Award: Club Pellikaan, Fitness-Studio Dekker en FitXpert Oisterwijk.

 

 

Cheque voor Spieren voor Spieren

Tijdens de Award Uitreiking werd ook een cheque uitgereikt aan Spieren voor Spieren. Dit goede doel zet zich in om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Fit For Free vedubbelde dit bedrag spontaan. Naast Spieren voor Spieren zijn ook DirectPay, bellicon, JustBounce, BodyLIFE en MisterBrightLight aan de verkiezing verbonden als partner. Greinwalder werd gepresenteerd als nieuwe partner voor de volgende (jubileum)editie. De organisatie is in handen van Vote Company.

 

 

We kijken terug op een zeer geslaagde editie van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing en hebben er al weer zin in om de volgende editie te gaan organiseren. Bent u actief binnen de fitnessbranche en heeft u interesse om als partner of supporter de verkiezing te ondersteunen? Neem dan contact op met Marcel Demper via marcel@votecompany.nl of 06 25 24 48 84.