Fitnessclub van het Jaar Verkiezing

Op naar de finaleronde!

De gemeenteronde van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing is nu afgelopen. Alle stemmers bedankt voor het stemmen! Het aftellen tot de finale is begonnen, nog...

 

 

Bekijk hier de volledige eindstand van de gemeenteronde. Per gemeente zijn er 2 winnaars: één met de hoogste gemiddelde cijfers en één met de meeste stemmen. Er zijn minimaal 50 bevestigde stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden. 


De Finale

De gemeentewinnaars gaan door naar de Finaleronde die plaats vindt van 7 januari 2015 en tot en met 30 januari 2015. In de Finaleronde wordt gestreden om de provinciale titel en de landelijke titel "Fitnessclub van het Jaar". Iedereen die in de gemeenteronde gestemd heeft, mag in de finaleronde opnieuw stemmen. 

 

De puntentelling om de landelijke winnaar te bepalen vindt dit jaar op de volgende wijze plaats:

 

  • aantal stemmen 1e ronde: 20%
  • aantal stemmen finaleronde: 80%
  • rapportcijfer 1e ronde: 20%
  • rapportcijfer finaleronde: 80%

 

 

Alle fitnessclubs zijn winnaars, gratis waardevol marktonderzoek

De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing draait volledig om de ervaringen van de gasten van de fitnessclubs. De stemmers geven daarvoor rapportcijfers en een geschreven beoordeling. De positieve ervaringen zijn een warme douche voor uw medewerkers. De beoordelingen en verbeterpunten kunnen worden ingezet om uw fitnessclubs beter te laten presteren.

 

Er is voor iedere fitnessclub die meer dan 200 stemmen haalt een benchmarkrapport met beoordelingen en verbeterpunten beschikbaar zodat u kunt zien hoe uw fitnessclub scoort ten opzichte van een geanonimiseerd gemiddelde van de andere fitnessclubs in de regio.

 

 

Spieren voor Spieren maatschappelijk partner

 

Logo nationaal MS Fonds

 

Spieren voor Spieren is deze editie de maatschappelijk partner en ontvangt een mooie cheque tijdens de Award Uitreiking

 

Spectaculaire Award Uitreiking

Van de Award uitreiking wordt deze editie wederom een spektakel gemaakt. De Award uitreiking zal ook deze editie plaats vinden in Kasteel de Hooge Vuursche op 16 maart 2015. De place to be voor iedereen uit de fitnessbranche.

 

Ook zakelijk partner worden van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing?

Draagt u de fitnessclubs in Nederland ook een warm hart toe en wilt u net als DirectPay, Bellicon, Justbounce en Body Life betrokken zijn de 4e editie van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing? Neem dan nu contact op met Wilfred Romijn van Vote Company: wilfred@votecompany.nl of tel.nr. 06 11 75 11 21.